Publication : Arkenti Auteur : Martine Lombaerts

Chien Shiba Ichiban van Arkenti

Le mot de l'éleveur

Ja, hier ben ik dan eindelijk !


Mijn mama Sayura heeft hard moeten werken hoor. De eerste weeën begonnen om 23.45 uur op donderdag 11 juni 2009. Baasje heeft gewaakt over Sayura en om 3 uur is ze een dutje gaan doen. Haar papa heeft het dan overgenomen. Om 05.15 uur heeft baasje het terug overgenomen en om 5.25 uur was ik er. In stuitligging dan nog wel !


De achterpootjes en het staartje waren al te zien, maar met de laatste "duw" ben ik zo in baasje's handen gekomen. Wat een ervaring zeg voor baasje en haar ouders ! De vruchtzak werd opengemaakt, de navelstreng afgesneden en ik werd bij mijn mama gelegd. Heerlijk die warme melk ! Mama heeft mij ondertussen drooggelikt en de dierenarts was ondertussen ook toegekomen.


Die heeft mij eens goed bekeken, maar alles bleek in orde. OEF ! Ik ben kerngezond en zonder gebreken. Wat was ik blij dat alles goed met me ging en met mijn mama ook.


Nu, weet je, dat een pasgeboren Shiba rond de 150 gram weegt. Nu mag je eens raden hoeveel ik woog ? Niet juist gegokt ? Nee, natuurlijk niet. Ik woog 330 gram !!! Ik was dan ook maar de enige puppy van mama en wat dacht je, ik heb mij daar tegoed gedaan in haar buikje, niemand om mee te delen.


Alles is toch nog goed verlopen en iedereen was superblij.

Informations sur le chien

  • Sexe

    Mâle

  • Né le 12/06/2009

    14 an et 10 mois

  • Couleur

    rood

Propriétaire et producteur

  • Site du propriétaire et producteur
    Arkenti
  • Lieu

    Vlaams-Brabant

Les parents

Père
CH. classy's go to Cherrytreefields
Grand père
CH. classy's Shinshi tomadashi
Grand mère
classy's Ms b havin'
CH. Aka Sakuya-Hime van wankytan
Mère
CH. Aka Sakuya-Hime van wankytan
Grand père
CH. we-sedso Junichiro
Grand mère
Amaterasu omikami van wankytan
Pédigree de Ichiban van Arkenti

Ses résultats

    2007
  • U

    4/8/2007 à Leuven

    Manifestion : 18de Lovaniumtrofee CAC - Juge : Erdös László

Signaler un abus
Retrouvez tous les chiots Shiba
Retrouvez tous les eleveurs Shiba
Un animal est un être sensible. Vous êtes responsable de la santé et du bien-être de votre animal pour toute sa vie. Pour plus d'informations, consultez le site du ministère chargé de l'agriculture : https://agriculture.gouv.fr/conseils-et-reglementation-tout-savoir-sur-les-animaux-de-compagnie.